En kupé som ger begreppet crossover en ny innebörd

Nya C-HR

Ordinarie pris från 244.900 kr

Flex Privatleasing från
2.995 kr

Toyota Flex Billån från
2.105 kr

Bland. kör. från (l/100 km)
3,8

CO2 Från (g/km)
86

Hybrid från 244.900 kr

Flex Privatleasing från
2.995 kr

Toyota Flex Billån från
2.105 kr

 Nya Toyota C-HR

– Kupéernas high rider

Helt nya C-HR, med sin crossover-design och elhybriddrift, är som gjord för dig med en aktiv livsstil. Sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål…

Startklar

Likt en precisionsslipad ädelsten är Toyota C-HR:s kupeformade crossover-kaross skapad för att fånga blickar. Den kraftfulla framtoningen kompletteras av facettliknande veck och en elegant, böljande taklinje. LED-strålkastarna, den diamantformade grillen och de distinkta baklysena, även de med LED-belysning, samverkar för att ge C-HR en nyskapande look.

Du har kontrollen

När du väl satt dig till rätta i C-HR välkomnas du av en gedigen interiör som matchar bilens yttre. Fem fullvuxna får bekvämt plats och utsikten över vägen och omgivningen är förstklassig, inte minst tack vare den höga sittpositionen. Omsvept av den förarorienterade instrumentbrädan med blå dekorinslag och detaljer av läder sitter du och dina passagerare bekvämt i de sköna skinnsätena.

Från den 8 tum stora pekskärmen i ögonhöjd sköter du enkelt den senaste versionen av multimediasystemet Toyota Touch 2. Komforten förstärks ytterligare av automatisk luftkonditionering och behagligt belysta detaljer såsom mugghållarna. Här och var i kupén ser du diamantinspirerade influenser som en vink till C-HR:s utvändiga linjespel.

Byggd för att levas

C-HR är utvecklad och designad för dig som vill få ut det mesta möjliga av livet – och som förväntar dig att din bil matchar din livsstil.

Genom stan till nästa möte, eller på väg mot nya äventyr med familj och vänner – nya Toyota C-HR tar dig smidigt genom stadslivet, men bär dig lika gärna ut på landsvägarna. Detta är bilen för dig som gillar att både jobba och leva.

C-HR är byggd av bilförare för bilförare. Genom att ge en halvkombi komforten hos en SUV och svepa in den i kupéformade linjer har vi skapat en bil som ska få dig att känna dig ett med vägen. Tack vare omedelbar respons och en förtroendeingivande balans tar C-HR dig sömlöst ut ur varje kurva och in i nästa, med en rejäl portion äkta körgläde. C-HR ger dig det perfekta skälet att ta ut bilen på vägen bara för att det är kul.

Historien fortsätter

Under de närmaste månaderna kommer vi att avslöja allt mer om nya revolutionerande C-HR – från de innovativa drivlinorna till den avancerade men användarvänliga tekniken – inför en av Toyotas mest emotsedda lanseringar.

Om en enda blick på nya Toyota C-HR får dig att berätta för andra om bilen – vänta bara tills du satt dig till rätta bakom ratten…

Intresseanmälan

 

Serviceavtal – tryggare och billigare!

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. En välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde när det är dags att byta bil. Med ett serviceavtal blir ditt bilägande både tryggare och billigare.

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller en avtalslängd på 36 månader.

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next