En bättre bilfärd

Auris

* Månadskostnaden är ett exempel med Toyota Billån, 60 månader, 30,00 % kontantinsats och rörlig ränta 3,95 %*, effektivränta 5,16 %. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services. En mer individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare.
**De värden som anges är de högsta eller lägsta inom tillgängligt motorutbud och behöver inte nödvändigtvis vara representativa för en specifik modellkombination.
Alla värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp gäller blandad körning och är beräknade i enlighet med gällande EU-normer.

Leve bilkörningen. Du kommer trivas bakom ratten på nya Auris — mycket tack vare kvalitetskänslan i den rymliga kupén. Välj mellan hybrid, bensin och diesel och ge dig sedan ut på jakt efter den perfekta bilfärden.

Design som andas självsäkerhet

Nya Toyota Auris har fått ett mer oblygt och självsäkert formspråk än tidigare. Designmässigt visar denna modell tydligt den nya väg som Toyota har slagit in på. Fronten är t ex betydligt mer distinkt med en markerad undre grill, elegant formgivna strålkastare och tydliga LED-varselljus. Visuellt tar bilen en mer självklar och medveten plats i sin omgivning. Auris utgör nästa steg på Toyotas förflyttning mot mer körglada bilar med utmanande formgivning.

En genomtänkt interiör

Inte nog med att nya Toyota Auris är en körglad och säker bil. Den har dessutom smarta lösningar för flexibel förvaring. Som t.ex. bagageutrymmets två olika lastnivåer och det fällbara baksätet som även är delbart (1/3 eller 2/3). Alla versioner, även Auris Hybrid, har fått sin lastkapacitet utökad till 360 liter.

Gjord för att längta till

Designen sitter i detaljerna. Ny Auris är fullmatad med små och stora nyheter som tex nydesignat LED-strålkastare och lättmetallfälgar.

Toyota Auris

 

Ordinarie pris från 171.900 kr

Toyota billån från 2 213 kr/mån* 

Blandad körning från 3,5 l/100 km**

 

Boka provkörning

Intresseanmälan

UPPLEV NYA AURIS

Nya Toyota Auris och kombiversionen Toyota Auris Touring Sports är två starka, sportiga och moderna körmaskiner. Det nya dynamiska formspråket ger bilarna en självsäker attityd som vittnar om nästa generations design från Toyota med en lägre och bredare grill, nya LED-ljus både fram och bak, ljuddämpande material, hajfensantenn och mycket mer.

HYBRID – EN MJUKARE KÖRMASKIN

I Auris Hybrid samverkar en elmotor och en bensinmotor. Systemet sköter allt och laddar batteriet automatiskt. Den ögonblickliga kraftfulla responsen från elmotorn, den steglösa växlingen och känslan av att nästan ljudlöst glida fram skapar en ny sorts upplevelse. Över 8 miljoner sålda hybrider världen över visar att allt fler har upptäckt fördelarna med våra starka, snabba och tysta hybrider. Provkör en mjukare körmaskin.

TVÅ HELT NYA MOTORER

Med nya Auris introducerar vi även två helt nya motorer, en 1,2-liters bensinturbo och en 1,6-liters diesel.

TOYOTA SAFETY SENSE SOM STANDARD

Självklart ska du och dina passagerare kunna färdas extra tryggt och säkert – utan att det kostar dig något extra. Därför har vi utrustat nya Toyota Auris med Toyota Safety Sense som består av fyra aktiva säkerhetssystem:

PRE-COLLISION SYSTEM (PCS) 

Ett aktivt krockskyddssystem som på flera sätt hjälper till att undvika kollisioner. En lasersensor i kombination med Toyota Safety Sense-kameran läser av vägen framför bilen. I en risksituation varnas föraren både visuellt och med ljud. Skulle det behövas, aktiveras bromsarna automatiskt för att förhindra eller minska effekten av en kollision.

LANE DEPARTURE ALERT (LDA) 

Körfilsvarnaren känner av filmarkeringarna framför bilen. Om föraren inte har använt blinkers och bilen ändå rör sig utanför körfältet, varnar säkerhetssystemet med ljus och ljud. Allt för att undvika riskfyllda situationer.

AUTOMATIC HIGH BEAM (AHB) 

Det automatiska helljuset slår om till helljus och halvljus vid rätt tillfälle. Kameran känner av strålkastarljuset från mötande fordon och bakljusen på bilarna framför. Ljuset regleras automatiskt och du slipper blända medtrafikanter.

ROAD SIGN ASSIST (RSA) 

Säkerhetssystemet känner igen vägskyltar och kan läsa av olika typer av trafikskyltar, till exempel hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud. De viktiga varningsskyltarna visas på den nya TFT-displayen vid förarplatsen. Ett bra komplement och trygg hjälp på vägen.

Broschyrer Auris & Auris Hybrid

Relaterade kampanjer

Nu eller aldrig!

Nu eller aldrig!

Du kommer trivas bakom ratten på nya Auris — mycket tack vare kvalitetskänslan i den rymliga kupén.

Inbyte eller Tillbehör. Välj du!

Inbyte eller Tillbehör. Välj du!

För dig som väljer en av våra Prius-modeller eller RAV4 elhybrid kan med kampanjpriser och extra inbytesvärde eller tillbehör spara upp till 36.000 kronor*.

Touch & Go Edition.

Touch & Go Edition.

Nu har vi kampanj på Touch & Go Edition i storsäljaren Yaris, populära miljöbilen Auris och rymliga Avensis.

Auris.

Auris.

Auris är en bil du ser fram emot att köra - varje dag. Dess djärva, dynamiska design fångar ditt öga omedelbart. Spara upp till 43.000 kr!

Utrusta din Toyota Auris

Med Europeiska Motors förmånliga tillbehörspaket.

Tillbehörspaket 1*

Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1 400 watt

Vinterhjul från Goodyear med fälg

Nu från 16.595 kr Ord. pris från 19.600 kr

Tillbehörspaket 2

Stänkskydd

Instegslist bak

Bagagematta

Fälglås

Reflexväst

Första förbandskudde

Nu från 3.495 kr Ord. pris från 4.239 kr

Tillbehörspaket 3

Löstagbar dragkrok (13-polig**)

Lasthållare

Nu från 11.595 kr Ord. pris från 13.985 kr

*Vid köp av vinterhjul med stålfälg tillkommer det muttrar samt kapslar om bilen är utrustad med lättmetallfälgar, kostnad 900kr. På de bilar som är utrustade med TPMS inkluderas det i priset.
**Inklusive en adapter för att kunna koppla in en 7-polig kontakt.

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller en avtalslängd på 36 månader.

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next