Nya Toyota Camry

Körglädje, prestanda och förstklassig komfort.

En helt ny Camry.

Med imponerande kraft och vridmoment tar nya Camry elhybridprestanda till en helt ny nivå. Den eleganta och moderna profilen, nya 17” eller 18” aluminiumfälgar, LED-strålkastare och en väl genomarbetad interiör med komfort för både förare och passagerare utöver det vanliga.

Helt ny drivlina.

Den nya 2,5-liters elhybridmotorn som utvecklar 218 hk ger en sofistikerad och fantastisk körkänsla – med för klassen låg förbrukning och låga CO2-utsläpp, vilket även ger en låg fordonsskatt. Med den helt nyutvecklade elhybriddrivlinan kan du njuta av den tysta upplevelsen av EV-läge i motorvägsfart i upp till 125 km/h.

Helt ny plattform.

Nya Camry är byggd på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) vilket ger bilen en låg tyngdpunkt, perfekt balanserad kaross och bättre sikt från förarsätet. Avancerad hjulupphängning, lätt och vridstyv kaross ger tillsammans en dynamisk och mycket välbalanserad väghållning.

 

Med nästa nivå av elhybridprestanda kommer nya Camry att överraska dig – på alla plan!

Allt från design till komfort är utvecklat, förfinat och anpassat med både förare och passagerare i fokus. Dessutom ger den breda hållningen en perfekt och distinkt närvaro på vägen.

Nya Camry är den mest sofistikerade elhybriden vi presenterat – och även den enda i sin klass.

 

 

 

Nya Camry kombinerar det bästa vi har!

 

Utseende, sofistikerad insida och en lång rad teknologiska hjälpmedel tillsammans med en givande körupplevelse gör nya Camry till något utöver det vanliga.

För njutnings skull har vi bland annat gjort skinnklädsel, eljusterbara framsäten och aktiv farthållare till standardutrustning.

 

 

 

Vill du bli uppringd för mer information om nya Toyota Camry?

Fyll i dina kontaktuppgifter och du blir kontaktad så snart som möjligt.

 

 

Intresseanmälan

 

 

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

 

 

 

När du köper nya Camry har vi ett unikt erbjudande – Du får Europeiska Motors Serviceavtal TryggMax  Bas för endast 99 kr/mån (värde ca 6.500 kr – 7.000 kr).

 

Serviceavtal innebär att du lämnar in din bil på service enligt bilens serviceprogram till en fast månadskostnad under hela avtalsperioden, utan att behöva betala för servicen vid varje servicetillfälle. Du får därmed inga ”överraskningar” när bilen har varit på service.

En välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde när det är dags att byta bil. Med ett serviceavtal blir ditt bilägande bättre, tryggare och billigare.

 

 

Läs mer om serviceavtal här. 

  

*Europeiska Motors Serviceavtal TryggMax Bas 36 månader/4.500 mil för 99 kr/mån. Erbjudandet gäller endast vid köp av nya Camy. Erbjudandet gäller endast hos Europeiska Motor AB.

Önskar du en längre avtalstid som Tryggmax + Bas/Premium eller Tryggmax Premium lägger vi på kostnaden som skiljer per månad i månadspriset. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2019. Gäller ej Privatleasing eller Ramavtal. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel.

Camry som tjänstebil

 

Den välkomnande kupén i nya Camry Hybrid kombinerar hantverksmässig kvalitet med alla de utrymmen och praktiska egenskaper du behöver.

 

De finaste materialen har använts och inga kompromisser har gjorts vad gäller utrymme för såväl förare som passagerare.

 

 

Camry som tjänstebil.

Kund till 100 %

Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden.

Vad är en Elhybrid?

Att köra en Toyota elhybrid är enklare än du tror. Inga kablar, inga kontakter, inga väntetider på laddning. Bara hoppa in bakom ratten och glid i väg precis som du är van vid.

Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil. Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss på Europeiska Motor ha koll på din Toyota istället.

Prislista & Produktfolder

Här hittar du bland annat prislistor, produktfolder, arkiv för instruktionsböcker och e-broschyrer för den senaste Toyotamodellen.

Relaterade kampanjer

Taxierbjudande - Nya Camry

Taxierbjudande - Nya Camry

Taxilån från 5.247 kr* /mån.
Välkommen in och provkör nya Toyota Camry.

Pris från 309.910kr**
Ord. pris från 334.900 kr.

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.09.30

NYA TOYOTA CAMRY - företagserbjudande

NYA TOYOTA CAMRY - företagserbjudande

Just nu har vi ett erbjudande till företag - spara upp till 30.000 kr!
Välkommen in och provkör nya Toyota Camry.

Kampanjpris fr. 329.900 kr inkl. moms
Ord. pris fr. 359.900 kr inkl. moms

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.09.30

Uppgraderingserbjudande - Nya Camry

Uppgraderingserbjudande - Nya Camry

Uppgradera Active till Executive eller Premiumpaket utan extra kostnad till Executive.
Välkommen in och provkör nya Toyota Camry.

Serviceavtal TryggMax Bas för endast 99 kr/mån.

Serviceavtal TryggMax Bas för endast 99 kr/mån.

När du köper nya Camry har vi ett unikt erbjudande – Du får Europeiska Motors Serviceavtal TryggMax Bas för endast 99 kr/mån.
Välkommen in och provkör nya Camry.