Helt nya Yaris.

I över 20 år har Toyota utvecklat elhybriden – och aldrig stannat upp.

 

Alltid letat efter mer energi. Mer detaljer som gör skillnad. Helt enkelt aldrig slutat utvecklas. Alltid genom bra val. Vilket har gjort att allt det som är synonymt med Yaris har blivit bättre. Ännu bättre. Det dynamiska, det stilistiska och de perfekta proportionerna är än mer perfekta. Vi har definierat den nya energin. Och kommer aldrig sluta utmana oss själva.

Nu är det din tur.

Vi öppnar dörrarna för nya Yaris i höst. Då kommer du förstå varför vi aldrig stannar upp.

 

Beställ din Yaris redan nu!

Fyll i dina kontaktuppgifter och du blir kontaktad så snart som möjligt.

 

[]
1 Step 1
Telefonnummer
Namn
Previous
Next

 

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet.

 

Varför sluta utveckla teknologin?

Med fjärde generationens elhybriddrivlina får du direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Tillsammans med en knivskarp körupplevelse gör helt nya Yaris dig redo för allt!

Varför sluta utveckla det yttre?

Med sina iögonfallande proportioner och sportiga look har helt nya Yaris inte bara ett seriöst otyglat yttre, utan gör också körning och parkering inne i stan till en enkel match. Den förvånansvärt stora insidan är fylld av innovativ design och teknologi som sätter föraren i fokus under varje körning.

Varför sluta utveckla tekniken?

Från intelligenta säkerhetssystem till speciellt utvalda premiumfunktioner och uppkopplade tjänster, till exempel en 10” Head-up Display (HUD) som aldrig tidigare skådats i en kompakt bil, är nya Yaris fullpackad med teknologi som gör ditt liv på vägen på enklare och säkrare.

Varför sluta utveckla bredden?

Efter 20 år som ledare inom elhybridteknologin, har vi tagit det allra bästa för att göra nya Yaris till något utöver det vanliga. Och med över 12 miljoner elhybridförare världen över, visar det sig att den finns en modell ur vårt breda program som passar alla.

Kund till 100 %

Vad är en Elhybrid?

Att köra en Toyota elhybrid är enklare än du tror. Inga kablar, inga kontakter, inga väntetider på laddning. Bara hoppa in bakom ratten och glid i väg precis som du är van vid.

Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden.

Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil. Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss på Europeiska Motor ha koll på din Toyota istället.

Prislista & Produktfolder

Här hittar du bland annat prislistor, produktfolder, arkiv för instruktionsböcker och e-broschyrer för den senaste Toyotamodellen.

Relaterade kampanjer

Nya Toyota Yaris

Nya Toyota Yaris

Yaris Hybrid Active med komfortpaket
Flex Privatleasing: 2.645 kr/mån
Flex Billån: från 1.824 kr/mån

Kampanjpris fr. 200.900 kr
Ord. pris fr. 210.900 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2021.03.31