En 7-sitsig elhybrid

Prius+

*Månadskostnaden är ett exempel baserat på Toyota Flex Billån, 36 månader, 30,00 % kontantinsats, 131 160 kr Slutbetalning / Garanterat återköpsvärde, och rörlig ränta 3,95 %, effektiv ränta 4,48 %, med total körsträcka om 45 000 km. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services, Sverige Filial. En bindande, utförligare och individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare

**De individuella värdena som visas är den högsta eller lägsta för tillgängliga motoralternativ, och är inte nödvändigtvis representativt för en specifik motorkombination. Bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp som visas är beräknad utifrån blandad körning.

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

Tänk dig att börja dagen med Prius+. En blick på bilens triangulära linjespel lockar till ett leende — din nya elhybridbil har ett utmärkande och positivt laddat formspråk. Frontpartiets förfinade utseende, med de nydesignade LED-strålkastarna, skvallrar om framåtanda — precis som sig bör hos en av världens mest avancerade bilar.

Europas första 7-sitsiga elhybrid

Toyota Prius+ är Europas första 7-sitsiga elhybrid. Ny design ger rejält med extra utrymme, samtidigt som de klassiska Prius-attributen finns kvar – inte minst bränsleeffektiviteten.

Mångsidighet

Prius+ erbjuder en lång rad olika sätes- och lastkombinationer beroende på dina behov för stunden. Sju personer i bilen på väg till barnens aktiviteter eller 5 personer och gott om plats för semesterpackningen. Du kan även fälla valfritt antal av mellanradens tre säten och få plats med snowboard och till och med två cyklar bakom framstolarna.

Toyota Prius+

 

Ordinarie pris från 327.900 kr

Toyota billån från 3 334 kr/mån*

Blandad körning från 4,6 l/100 km**

Fordonsskatt från 902 kr/år

 

Intresseanmälan

Boka provkörning

 

 

Europas första 7-sitsiga elhybrid

Toyota Prius+ är Europas första 7-sitsiga elhybrid. Ny design ger rejält med extra utrymme, samtidigt som de klassiska Prius-attributen finns kvar – inte minst bränsleeffektiviteten. Prius+ blir marknadens bensinsnålaste 7-sitsiga bil.

Prius+ gör världsdebut på Genevesalongen 2011 och innebär en utökning av Toyotas Prius-familj som snart består av Prius, Prius+ och Prius Laddhybrid.

Den mittersta stolsraden i Toyota Prius+ har tre separata stolar som är delbara och fällbara oberoende av varandra. Den bakersta stolsraden är delbar och fällbar i proportionen 50:50. Den på samma gång smäckra och kraftfulla exteriöra utformningen avrundas med en förlängd taklinje. Fortfarande anar man Prius karaktäristiska silhuett och den utpräglade aerodynamiska prestandan består.

Den senaste generationen av Toyotas HSD-teknik i Prius+ inkluderar litium-jon-batterier som helt och hållet är placerade under den mittersta stolsraden för att inte inverka vare sig på passagerarnas komfort eller lastkapaciteten.

Precis som “vanliga” Prius erbjuder Prius+ tre olika körlägen för att du ska få maximal nytta av fullhybridsystemet – inklusive EV-läget för enbart eldrift, helt utan bensinförbrukning och utsläpp.

Utrusta din Toyota Prius+

Med Europeiska Motors förmånliga tillbehörspaket.

Tillbehörspaket 1*

Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1 400 watt

Vinterhjul från Goodyear med fälg

Nu från 17.195 kr Ord.pris från 19.881 kr

Tillbehörspaket 2

Instegslist bak

Bagagematta

Nu från 1.980 kr Ord.pris från 2.322 kr

*Vid köp av vinterhjul med stålfälg tillkommer det muttrar samt kapslar om bilen är utrustad med lättmetallfälgar, kostnad 900kr. På de bilar som är utrustade med TPMS inkluderas det i priset.

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller en avtalslängd på 36 månader.

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next