När din vanliga bil inte räcker till

PROACE VERSO

De individuella värdena som visas är den högsta eller lägsta för tillgängliga motoralternativ, och är inte nödvändigtvis representativt för en specifik motorkombination. Bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp som visas är beräknad utifrån blandad körning.

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

Nya PROACE VERSO är det senaste tillskottet i Toyotas utbud av mångsidiga personfraktare. Rymlig, bekväm, flexibel och välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. I PROACE VERSO samverkar smarta funktioner, avancerade dieselmotorer och användarvänlig teknik för att transportera dig och dina passagerare smartare, bekvämare och säkrare.

Toyota Service erbjuder dig som kör PROACE VERSO all den expertis som du förväntar dig. Våra servicetekniker är specialutbildade på PROACE VERSO och använder endast originaldelar. När du låter Toyota ta hand om din bil får du mycket för pengarna. Ett bekymmersfritt bilinnehav, inte minst.

Byggd för dig med aktiv livsstil

Proace Verso går att anpassa så att den passar dig perfekt. Xenon-strålkastare, Head Up Display, backkamera och en rad säkerhetssystem är saker som gör din resa både bekvämare och tryggare.

Laddad med flexibla lösningar

Vardagen blir bra mycket enklare när du sekundsnabbt kan anpassa interiören i bilen till dina behov för dagen med fällbara och skjutbara stolar. Uppfällbara bord, öppningsbar fönsterruta i bakluckan och automatiska sidodörrar — efter ett tag kommer du inte vilja vara utan dessa funktioner. Premiumkänslan kompletteras av skinnklädda framstolar med massagefunktion och i bak luxuösa snurrbara fåtöljer!

Toyota PROACE VERSO

 

Boka provkörning

 

Nya PROACE – Komfort och flexibilitet för en enklare vardag

PROACE VERSO är det senaste tillskottet i Toyotas utbud av mångsidiga personfraktare. Rymlig, bekväm, flexibel och välförsedd med praktiska och säkra lösningar för både jobb och fritid. I PROACE VERSO samverkar smarta funktioner, avancerade dieselmotorer och användarvänlig teknik för att transportera dig och dina passagerare smartare, bekvämare och säkrare.

HOPPA IN OCH KOPPLA AV

När den vanliga bilen inte räcker till är PROACE VERSO det perfekta valet. Upp till nio sittplatser och gott om förvaring kombinerat med högsta säkerhet och starka men bränslesnåla motorer.

Med PROACE VERSO blir varje resa en upplevelse i komfort – vare
sig du ska i väg med familjen eller använder bilen i jobbet. Bekväma säten och låg ljudnivå ger en avkopplande körning såväl i stan som vid långkörningar. Intrycket förstärks ytterligare av den genomtänkta förarmiljön och den generöst tilltagna standardutrustningen.

För dig som vill ha det lilla extra finns en Premium- och en Executive version där du kan få skinnfåtöljer, elmanövrerade skjutdörrar med handsfree-funktion, öppningsbar bakruta, loungebord och en mängd andra saker.

LADDAD MED FLEXIBLA LÖSNINGAR

Med sin uppsjö av lättanvända praktiska lösningar är PROACE VERSO en av marknadens mest mångsidiga och välkomnade bilar – perfekt för dig som lever ett aktivt liv.

Vardagen blir bra mycket enklare när du sekundsnabbt kan anpassa interiören i bilen till dina behov för dagen. Fällbara, skjutbara och uttagbara säten (beroende på version) gör att du kan anpassa lastytan precis som du vill ha den. Praktiska uppfällbara bord* ger dina passagerare möjlighet att t.ex. arbeta och barnen att leka.

Ett urval av standardutrustning:


 • Pre-Collision System with pedestrian detection (PCS), aktivt krockskyddssystem med fotgängardetektion
 • Adaptive Cruise Control (AAC), aktiv farthållare
 • Forward Collision Warning
 • Multimedia Pro Touch
 • Head Up Display
 • Elektrisk skjutdörr

Säker arbetsplats

Vi har försett PROACE VERSO med en hel rad säkerhetsfinesser för att ge dig, samt dina passagerare och medtrafikanter, en tryggare färd.

PROACE VERSO är standardutrustad med Toyota Safety Sense och har belönats med högsta betyg, 5 stjärnor i Euro NCAP. Dessutom kan du välja till ett förarassistanspaket.

Miljösmart kraft

Starka men snåla dieselmotorer och ett brett utbud av växellådor ger alla möjligheter till bra bränsleekonomi utan avkall på körglädje.

Det finns en kombination av motor och växellåda för alla behov. Du väljer mellan fyra 1,6- eller 2,0- litersdieslar på mellan 95 och 180 hk, liksom mellan tre olika växellådor; 6-växlad manuell, 6-stegad MultiMode och 6-stegad automat. Tack vare start- och stopp- funktionen* har koldioxidutsläpp nivåerna på PROACE VERSO kunnat pressas till 137 g/km§.

* Ej på 1,6 liter 95 hk eller 2,0 liter 150 hk. § Blandad körning.

 

Intresseanmälan

 

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Bilfinansiering företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Serviceavtal – tryggare och billigare!

Äger du en Toyota idag eller funderar du på att köpa en ny? Passa då på att teckna något av våra fördelaktiga serviceavtal. En välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde när det är dags att byta bil. Med ett serviceavtal blir ditt bilägande både tryggare och billigare.

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller en avtalslängd på 36 månader.

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

 • Service enligt respektive modells serviceprogram
 • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
 • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
 • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

 • Allt som ingår i Basavtalet
 • Utvändig tvätt vid servicetillfället
 • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
 • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next