Go fun yourself

Aygo

*Månadskostnaden är ett exempel baserat på Toyota Flex Billån, 36 månader, 30,00 % kontantinsats, 50 358 kr Slutbetalning / Garanterat återköpsvärde, och rörlig ränta 3,95 %, effektiv ränta 5,24 %, med total körsträcka om 45 000 km. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services, Sverige Filial. En bindande, utförligare och individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare

**Angivna värden är de högsta eller lägsta i det tillgängliga motorutbudet och är inte nödvändigtvis representativt för en specifik fordonsversion.
Angivna värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp2 är beräknade efter en blandad körcykel enligt tillämplig lagstiftning.

AYGO har en uppfriskande modern utstrålning. Den är kvick i svängarna och smidig som få – ändå erbjuder den gott om plats för fyra vuxna. Låga driftkostnader och hög säkerhet gör Aygo till en smart liten underhållare med storstadsattityd.

Karossdesign

Stick ut från mängden med AYGO:s nya fräcka former. Vi har utvecklat en ny djärv x-front med lekfulla linjer. Du får flera olika personliga teman att utgå från när du väljer din AYGO.

Anpassningsbard design

Sätt din egen prägel på din AYGO. Börja med utsidan. Med x-play får du två olika exteriöra stylingpaket att välja på, OUTpack för maximal inverkan med front, tak m.m. i en kontrasterande färg. Eller LINEpack för en mer subtil framtoning, med möjlighet att få stötfångaren och sidolister i rött eller Silver (plus rött tak som tillval) . Det är lätt att skräddarsy din AYGO.

Smidig och rymlig

Liten på utsidan, men förvånande rymlig inuti. Gott om plats för fyra vuxna och en hel del bagage. Den nya hjulupphängningen har gett AYGO ännu skönare åkkomfort - och tack vare en svängradie på vara 4,8 meter är ingen väg för trång att vända på. Lättkörda AYGO gör varje resa till rena nöjet.

Toyota Aygo

 

Ordinarie pris från 119.900 kr

Toyota billån från 1 156 kr/mån*

Blandad körning från 4,1 l/100 km**

 

Intresseanmälan

Boka provkörning

 

 

Toyota Aygo är den bästa (och mest flexibla) småbil vi någonsin har byggt, vilket innebär mängder av möjligheter för dig att göra den till din. Du designar både utsidan och insidan och resultatet blir en bil helt anpassad efter dina önskemål. Välkommen att titta närmare på nya Aygo.

Valfrihet och fräck design med nya AYGO

AYGO:s nya former gör att du sticker ut från mängden. Det finns flera personliga teman att utgå från när du väljer din AYGO. Vad sägs till exempel om en ny, spännande x-front, lekfulla linjer och ett bubbligt tak?

Skräddarsy din nya AYGO

Det finns två olika stylingpaket att välja på. Med OUTpack får du front, tak m.m. i en avvikande färg. LINEpack innebär en mer nedtonad stil, med möjlighet att få sidolister eller stötfångare i silver eller rött. Du kan även få rött tak som tillval.

AYGO – liten och stor på samma gång

AYGO erbjuder generöst med utrymme – plats för fyra vuxna och en hel del bagage. Den nya hjulupphängningen ger ännu skönare åkkomfort och tack vare en svängradie på endast 4,8 meter blir ingen väg för smal att vända på. AYGO förvandlar varje färd till en nöjesresa!

AYGO smakar mer än den kostar

Våra ingenjörer har gjort den redan effektiva trecylindriga motorn ännu bättre. Smartare ventilsystem och sänkt friktion inne i motorn gör att AYGO är ännu roligare att köra än tidigare. Dessutom har CO2-nivån och bränsleförbrukningen sänkts ytterligare.

Nya Aygo från 990 kronor i månaden!

När du väljer Toyota Flex Billån kan du se fram emot en säker och flexibel finansiering. Ett exempel är att vi garanterar värdet på din bil i slutet av kontraktstiden. Just nu kan du finansiera nya Aygo med Toyota Flex Billån för endast 990 kronor i månanden. Vi på Europeiska Motor berättar gärna mer om alla möjligheter!

Toyota Flex Billån – tryggt och flexibelt

Toyota Flex Billån är en helt ny typ av billån som ger dig ett tryggt och smart bilägande. Vi garanterar ett värde på din bil vid kontraktstidens slut. Varje månad betalar du av lånet i samma takt som bilen minskar i värde. När kontraktstiden är slut väljer du om du vill lämna tillbaka bilen, byta till en ny eller behålla den. Du bestämmer även själv om du vill inkludera service och försäkring i månadskostnaden.

Utrusta din Toyota Aygo

Med Europeiska Motors förmånliga tillbehörspaket.

Tillbehörspaket 1*

Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1.400 watt

Vinterhjul från Goodyear med fälg

Nu från 10.475 kr Ord. pris från 12.711 kr

Tillbehörspaket 2

Stänkskydd

Bagagematta

Fälglås

Reflexväst

Första förbandskudde

Nu från 2.595 kr Ord. pris från 3.175kr

*Vid köp av vinterhjul med stålfälg tillkommer det muttrar samt kapslar om bilen är utrustad med lättmetallfälgar, kostnad 900kr. På de bilar som är utrustade med TPMS inkluderas det i priset.

Relaterade kampanjer

Touch & Go Edition.

Touch & Go Edition.

Nu har vi kampanj på Touch & Go Edition i storsäljaren Yaris, populära miljöbilen Auris och rymliga Avensis.

Yaris.

Yaris.

Succén fortsätter. Du sparar upp till 27.000 kr.

Från 134.900 kr
Flex Privatleasing från 1.795 kr /mån**

Erbjudandet gäller t.o.m. 2018.06.30

Aygo X-Play.

Aygo X-Play.

Toyota Aygo x-play - Go fun yourself!

Från 109.900 kr
Från 1.595 kr/mån med Flex Privatleasing*

Erbjudandet gäller t.o.m. 2018.06.30

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller en avtalslängd på 36 månader.

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next