En kupé som ger begreppet crossover en ny innebörd

Toyota C-HR

* Månadskostnaden är ett exempel baserat på Toyota Flex Billån, 36 månader, 30,00 % kontantinsats, 112 654 kr Slutbetalning / Garanterat återköpsvärde, och rörlig ränta 3,95 %, effektiv ränta 4,60 %, med total körsträcka om 45 000 km. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services, Sverige Filial. En bindande, utförligare och individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare

**Angivna värden är det högsta resp. lägsta i det tillgängliga motorutbudet och är inte nödvändigtvis representativa för någon specifik modellversion.
Angivna värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp är beräknade efter en blandad körcykel enligt tillämpliga regelverk.

 Toyota C-HR

– Kupéernas high rider

 

Ordinarie pris från 244.900 kr

Toyota billån från 2 105 kr/mån*

Blandad körning från 3,9 l/100 km**

 

Boka provkörning

 

Startklar

Likt en precisionsslipad ädelsten är Toyota C-HR:s kupeformade crossover-kaross skapad för att fånga blickar. Den kraftfulla framtoningen kompletteras av facettliknande veck och en elegant, böljande taklinje. LED-strålkastarna, den diamantformade grillen och de distinkta baklysena, även de med LED-belysning, samverkar för att ge C-HR en nyskapande look.

Du har kontrollen

När du väl satt dig till rätta i C-HR välkomnas du av en gedigen interiör som matchar bilens yttre. Fem fullvuxna får bekvämt plats och utsikten över vägen och omgivningen är förstklassig, inte minst tack vare den höga sittpositionen. Omsvept av den förarorienterade instrumentbrädan med blå dekorinslag och detaljer av läder sitter du och dina passagerare bekvämt i de sköna skinnsätena.

Från den 8 tum stora pekskärmen i ögonhöjd sköter du enkelt den senaste versionen av multimediasystemet Toyota Touch 2. Komforten förstärks ytterligare av automatisk luftkonditionering och behagligt belysta detaljer såsom mugghållarna. Här och var i kupén ser du diamantinspirerade influenser som en vink till C-HR:s utvändiga linjespel.

Byggd för att levas

C-HR är utvecklad och designad för dig som vill få ut det mesta möjliga av livet – och som förväntar dig att din bil matchar din livsstil.

Genom stan till nästa möte, eller på väg mot nya äventyr med familj och vänner – nya Toyota C-HR tar dig smidigt genom stadslivet, men bär dig lika gärna ut på landsvägarna. Detta är bilen för dig som gillar att både jobba och leva.

C-HR är byggd av bilförare för bilförare. Genom att ge en halvkombi komforten hos en SUV och svepa in den i kupéformade linjer har vi skapat en bil som ska få dig att känna dig ett med vägen. Tack vare omedelbar respons och en förtroendeingivande balans tar C-HR dig sömlöst ut ur varje kurva och in i nästa, med en rejäl portion äkta körgläde. C-HR ger dig det perfekta skälet att ta ut bilen på vägen bara för att det är kul.

Historien fortsätter

Under de närmaste månaderna kommer vi att avslöja allt mer om nya revolutionerande C-HR – från de innovativa drivlinorna till den avancerade men användarvänliga tekniken – inför en av Toyotas mest emotsedda lanseringar.

Om en enda blick på nya Toyota C-HR får dig att berätta för andra om bilen – vänta bara tills du satt dig till rätta bakom ratten…

Intresseanmälan

 

Relaterade kampanjer

Bonus Bonus. Nu eller aldrig!

Bonus Bonus. Nu eller aldrig!

C-HR är byggd av bilförare för bilförare. Genom att ge en halvkombi komforten hos en SUV och svepa in den i kupéformade linjer har vi skapat en bil som får dig att känna dig som ett med vägen.

Toyota Prius.

Toyota Prius.

Effektiva, snabba och tysta Prius.
Välj 15.000 kr extra i inbyte eller tillbehör.

Från 285.000 kr
Flex Privatleasing från 3.695 kr /mån*

Erbjudandet gäller t.o.m. 2018.06.30

Yaris.

Yaris.

Succén fortsätter. Du sparar upp till 27.000 kr.

Från 134.900 kr
Flex Privatleasing från 1.795 kr /mån**

Erbjudandet gäller t.o.m. 2018.06.30

Nya Toyota C-HR.

Nya Toyota C-HR.

Just nu ingår JBL ljudanläggning och skinnklädsel värde 25.400 kr!

Från 244.900 kr
Från 2.895 kr/mån med Toyota Flex Privatleasing*

Erbjudandet gäller t.o.m. 2018.06.30

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller en avtalslängd på 36 månader.

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next