En kupé som ger begreppet crossover en ny innebörd

Toyota C-HR

* Månadskostnaden är ett exempel baserat på Toyota Flex Billån, 36 månader, 30,00 % kontantinsats, 99 314 kr Slutbetalning / Garanterat återköpsvärde, och rörlig ränta 3,95 %, effektiv ränta 4,69 %, med total körsträcka om 45 000 km. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Detta är ett icke bindande finansieringsförslag från Toyota Financial Services, Sverige Filial. En bindande, utförligare och individuell beräkning tillhandahålles av er Toyota återförsäljare.

**De individuella värdena som visas är den högsta eller lägsta för tillgängliga motoralternativ, och är inte nödvändigtvis representativt för en specifik motorkombination. Bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp som visas är beräknad utifrån blandad körning.

Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.

 Toyota C-HR

– Kupéernas high rider

 

Ordinarie pris från 215.900 kr

Toyota billån från 1 732 kr/mån*

Blandad körning från 3,8 l/100 km**

Fordonsskatt från 360 kr/år

 

Boka provkörning

 

Startklar

Likt en precisionsslipad ädelsten är Toyota C-HR:s kupeformade crossover-kaross skapad för att fånga blickar. Den kraftfulla framtoningen kompletteras av facettliknande veck och en elegant, böljande taklinje. LED-strålkastarna, den diamantformade grillen och de distinkta baklysena, även de med LED-belysning, samverkar för att ge C-HR en nyskapande look.

Du har kontrollen

När du väl satt dig till rätta i C-HR välkomnas du av en gedigen interiör som matchar bilens yttre. Fem fullvuxna får bekvämt plats och utsikten över vägen och omgivningen är förstklassig, inte minst tack vare den höga sittpositionen. Omsvept av den förarorienterade instrumentbrädan med blå dekorinslag och detaljer av läder sitter du och dina passagerare bekvämt i de sköna skinnsätena.

Från den 8 tum stora pekskärmen i ögonhöjd sköter du enkelt den senaste versionen av multimediasystemet Toyota Touch 2. Komforten förstärks ytterligare av automatisk luftkonditionering och behagligt belysta detaljer såsom mugghållarna. Här och var i kupén ser du diamantinspirerade influenser som en vink till C-HR:s utvändiga linjespel.

Byggd för att levas

C-HR är utvecklad och designad för dig som vill få ut det mesta möjliga av livet – och som förväntar dig att din bil matchar din livsstil.

Genom stan till nästa möte, eller på väg mot nya äventyr med familj och vänner – nya Toyota C-HR tar dig smidigt genom stadslivet, men bär dig lika gärna ut på landsvägarna. Detta är bilen för dig som gillar att både jobba och leva.

C-HR är byggd av bilförare för bilförare. Genom att ge en halvkombi komforten hos en SUV och svepa in den i kupéformade linjer har vi skapat en bil som ska få dig att känna dig ett med vägen. Tack vare omedelbar respons och en förtroendeingivande balans tar C-HR dig sömlöst ut ur varje kurva och in i nästa, med en rejäl portion äkta körgläde. C-HR ger dig det perfekta skälet att ta ut bilen på vägen bara för att det är kul.

Historien fortsätter

Under de närmaste månaderna kommer vi att avslöja allt mer om nya revolutionerande C-HR – från de innovativa drivlinorna till den avancerade men användarvänliga tekniken – inför en av Toyotas mest emotsedda lanseringar.

Om en enda blick på nya Toyota C-HR får dig att berätta för andra om bilen – vänta bara tills du satt dig till rätta bakom ratten…

Intresseanmälan

 

Beräkna Flex Privatleasing.

 

Utrusta din Toyota C-HR

med Europeiska Motors förmånliga tillbehörspaket

Tillbehörspaket 1*

Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1 400 watt

Vinterhjul från Goodyear med fälg

Nu från 20.995 kr Ord. pris från 24.189 kr

Tillbehörspaket 2

Instegslist bak

Bagagematta

Nu från 1.535 kr Ord. pris från 1.797 kr

Tillbehörspaket 3

Löstagbar dragkrok (13-polig**)

Lasthållare

Nu från 12.995 kr Ord. pris från 15.231 kr

*Vid köp av vinterhjul med stålfälg tillkommer det muttrar samt kapslar om bilen är utrustad med lättmetallfälgar, kostnad 900kr. På de bilar som är utrustade med TPMS inkluderas det i priset.
**Inklusive en adapter för att kunna koppla in en 7-polig kontakt.

Relaterade kampanjer

Sälj din bil till oss!

Sälj din bil till oss!

Just nu har vi stor efterfrågan på begagnade bilar. Sälj din bil till oss - Snabbt. Enkelt. Tryggt.

Toyota Yaris.

Toyota Yaris.

Det finns mer än en anledning till att Toyota Yaris varit Sveriges bäst säljande modell i småbilsklassen två år i rad.
Riktigt bra priser. Först till kvarn - Snabb leverans!

Kampanjpris 137.900 kr
Yaris Bensin Active man. - Ordinarie pris 160.900 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.12.31

Toyota Aygo. Vart du vill.

Toyota Aygo. Vart du vill.

Livet är roligare när du låter humöret bestämma vägen. AYGO är liten, tyst och smidig och känner sig som hemma på trånga citygator.

FRÅN 1.795 KR/MÅN
JUST NU - PRIVATLEASING

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.12.31

Toyota C-HR. Designad körglädje!

Toyota C-HR. Designad körglädje!

Med sin crossover-design, är som gjord för dig med en aktiv livsstil. Väljer du att köra en C-HR Elhybrid får du en bil som så väl sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål.

JUST NU: 224.900 kr!
C-HR 1.8 Elhybrid Active fr. 247.400 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.12.31

Finansiering Privat

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.


Läs vidare

Finansiering Företag

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.


Läs vidare

Beräkna hur mycket ett serviceavtal kostar för din bil

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller en avtalslängd på 36 månader.

Klicka här för att läsa mer om serviceavtal.

Välj serie

Välj modell

Bilen är ny! Har ännu ej servats

Registreringsår

Nuvarande miltal

Senaste service

BAS: Från KR/MÅN

PREMIUM: Från KR/MÅN


BAS
Följande ingår i avtalet:

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Byte till helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)


PREMIUM
Följande ingår i avtalet:

  • Allt som ingår i Basavtalet
  • Utvändig tvätt vid servicetillfället
  • Byte av torkarblad fram samt trasiga glödlampor vid servicetillfället
  • Skifte till sommar- respektive vinterhjul 2 ggr/år (behöver inte ske i samband med servicen)

[]
1 Step 1
Serviceavtal
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Adress
Postnummer & Ort
Reg.nr
Beräknad körsträcka (mil/år)
Dagens mätarställning (mil)
Bilmodell
Meddelande till service
0 /
Önskat avtal
Previous
Next