Bilar till företag

Toyota BusinessPlus är vårt för koncept för företagsfinansierade bilar. Vi vill att ditt bilinnehav ska vara så enkelt, flexibelt och bekymmersfritt som möjligt. Vi erbjuder flera finansieringsalternativ för leasingbilar. Oavsett om det handlar om tjänstebil, förmånsbil, företagsbil eller personalbil.

 

businessplus-555x70_tcm-3016-261940

 

Räkna ut bilförmånsvärde

Räkna ut förmånsvärdet här


Tjänstebil

För företagare med tydliga mål. Toyota har tjänstebilar för dig som värdesätter kvalitet, miljö och ekonomi lika högt som komfort och köregenskaper.


Läs vidare

Miljöbilar

Att välja en hybrid från Toyota som företagsbil är ett bra val för företag som inte bara vill visa engagemang för miljö, utan också göra något i praktiken


Läs vidare

Transportbilar

Toyotas transportbilar finns i flera modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.

Läs mer>>


Finansiering för företag

Toyota Financial Services erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation, såsom traditionella leasing- och avbetalningslösningar och personalbil – med vilken alla medarbetare kan köra en ny bil utan extra kostnad för företaget.

Läs mer >>


Offertförfrågan

Nu kan du som tjänstebilsförare välja vilken bil du är intresserad av och motta en offert direkt som är baserad på dina önskemål av tjänstebil. Oavsett om ni i dagsläget har ett ramavtal med oss eller inte så kan du fylla i nedanstående uppgifter för en offertförfrågan som skickas till dig digitalt inom tre dagar.

Läs mer>>


Våra rådgivare

Det är mycket att tänka på när det gäller att välja rätt bil för ditt företag. Få den hjälp du behöver hos någon av våra rådgivare.

Läs mer>>