Bra på bilar. Bättre på människor.

Jobba hos oss!

Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota.

Vi är belägna i norra Stockholm  & Gävle där vi har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad och Gävle. På Lidingövägen i Stockholm har vi dessutom en fullserviceverkstad.

Nedan listas eventuella lediga tjänster. Du kan även göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

 

 

Kund till 100 %

- En filsofi och ambition.

FRÅN SÄLJARE TILL RÅDGIVARE.

Våra kunder är det viktigaste vi har. Genom ett vänligt bemötande och ett ärligt intresse för vad kunden vill ha skapar vi goda kundrelationer. Vi agerar rådgivare och lotsar kunden fram till rätt beslut – både i bilhallen och verkstaden.

 

0 % MUMBOJUMBO.

Vi eftersträvar alltid tydlighet och rakt-på-sak-attityd när vi integrerar med våra kunder. Det är enkelt att vara kund hos Europeiska Motor. Dessutom uppträder vi alltid ärligt och affärsmässigt och tummar aldrig på etiska eller moraliska regler.

 

EN HELIKOPTERSYN PÅ BILÄGANDET.

Det är inte prislappen på bilen eller servicen som är det viktiga. Det handlar om en helhetssyn på kundens totala bilägande. Vi ska vara lika duktiga på att prata finansering och TKG, som vinterdäck och metalliclack. Vi är helt transparenta med kostnader och kunden får alltid fasta priser att ta ställning till.

 

VI TÄNKER ÅT KUNDEN. OCH PÅ, SÅKLART.

Vi erbjuder mängder av smarta tjänster som ger kunderna ett tryggare och enklare bilägande. Vi arbetar ständigt med att förfina och förbättra våra tjänster.

 

VI ANSTÄLLER BARA KLOKA MÄNNISKOR.

Vi på Europeiska Motor är stolta över varandra och att du vill arbeta hos oss. Vår ambition är att du ska känna att du utvecklas –  i din yrkesroll och som människa. Resultatet är glada och nöjda medarbetare samt att vi ofta lyckas rekrytera medarbetare internt.

Lediga tjänster

Fordonstekniker till Gävle

Om du är en ambitiös fordonstekniker – då kan du vara vår nya medarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar som tekniker där du utför fackmannamässig service- och avancerade bilreparationer på våra bilmodeller. Du jobbar självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Då datorn är ditt dagliga arbetsredskap krävs IT-kunskaper. Kobra är vårt affärssystem och det är en fördel om du har erfarenhet av det.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och gillar ny teknik. Du är energisk och positiv och delar vår inställning att vi tillsammans ska hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du har fordonsteknisk utbildning och är serviceinriktad. Körkort och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav och det är ett plus om du även behärskar engelska.

 

Vi erbjuder dig

– Möjlighet att jobba med Toyota – ett av världens starkaste varumärken

– Arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen

– En arbetsplats med högt i tak och bra kollegor

– Att jobba på en auktoriserad fullserviceanläggning som har verkstad samt försäljning av bilar och tillbehör

 

Tjänsten är på heltid.

Skicka ansökan till Jan Granström på mejl: [email protected] och slå gärna en signal om du har frågor 026-107 258.

 

Välkommen med din ansökan!

För närvarande har vi inga lediga tjänster. Skicka gärna en spontanansökan till oss och märk den med tjänsten du är intresserad av.

Spontanansökan

[]
1 Step 1
Spontanansökan
Titel på tjänst
Förnamn
Efternamnyour full name
Bifoga CV och personligt brevBifoga CV och personligt brev
Bifoga CV och personligt brev
Previous
Next

 

För mer information kontakta Eva Löfbom, telefon 08-585 620 34, eller skriv till [email protected]