Bra på bilar. Bättre på människor.

Jobba hos oss!

Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota.

Vi är belägna i norra Stockholm  & Gävle där vi har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad och Gävle. På Lidingövägen i Stockholm har vi dessutom en fullserviceverkstad.

Nedan listas eventuella lediga tjänster. Du kan även göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

 

 

Kund till 100 %

- En filsofi och ambition.

FRÅN SÄLJARE TILL RÅDGIVARE.

Våra kunder är det viktigaste vi har. Genom ett vänligt bemötande och ett ärligt intresse för vad kunden vill ha skapar vi goda kundrelationer. Vi agerar rådgivare och lotsar kunden fram till rätt beslut – både i bilhallen och verkstaden.

 

0 % MUMBOJUMBO.

Vi eftersträvar alltid tydlighet och rakt-på-sak-attityd när vi integrerar med våra kunder. Det är enkelt att vara kund hos Europeiska Motor. Dessutom uppträder vi alltid ärligt och affärsmässigt och tummar aldrig på etiska eller moraliska regler.

 

EN HELIKOPTERSYN PÅ BILÄGANDET.

Det är inte prislappen på bilen eller servicen som är det viktiga. Det handlar om en helhetssyn på kundens totala bilägande. Vi ska vara lika duktiga på att prata finansering och TKG, som vinterdäck och metalliclack. Vi är helt transparenta med kostnader och kunden får alltid fasta priser att ta ställning till.

 

VI TÄNKER ÅT KUNDEN. OCH PÅ, SÅKLART.

Vi erbjuder mängder av smarta tjänster som ger kunderna ett tryggare och enklare bilägande. Vi arbetar ständigt med att förfina och förbättra våra tjänster.

 

VI ANSTÄLLER BARA KLOKA MÄNNISKOR.

Vi på Europeiska Motor är stolta över varandra och att du vill arbeta hos oss. Vår ambition är att du ska känna att du utvecklas –  i din yrkesroll och som människa. Resultatet är glada och nöjda medarbetare samt att vi ofta lyckas rekrytera medarbetare internt.

Lediga tjänster

Customer Manager till Gävle

 

Vill du skapa dig en givande karriär inom bilförsäljning? Läs då vidare!

Vi fortsätter vår satsning och söker flera drivna personer till vårt framgångsrika Customer Manager-team.

Dina arbetsuppgifter
Vi är stolta över att arbeta med bilförsäljning på ett nyskapande sätt! Som Customer Manager hos oss står du i frontlinjen och äger hela kundkontakten genom att proaktivt arbeta med bilaffären. Med telefonen som främsta verktyg skapar du en personlig och tät kontakt med våra blivande och befintliga kunder.

Hos oss får du ansvar för hela säljprocessen och bokar dina egna möten för både nybils- och begagnat försäljning. Vanliga arbetsuppgifter innebär även värdering av inbyten, försäljning av tillbehör och finansieringslösningar, mm. Har du rätt förutsättningar ger vi ger dig verktygen att lyckas i en framgångsrik organisation med världens största bilmärke i fronten.

Vem är du?
Vi tror att du är i början på en givande säljkarriär och har ca 1-2 års erfarenhet som account manager, telemarketingsäljare eller säljare med eget kundansvar. Viktigast för att komma tillrätta är din personlighet. Vi tror att du har ett stort säljdriv och är tävlingsinriktad men också ödmjuk och delar med dig av ditt engagemang där det behövs som mest.

Detta är en roll för dig som vill utvecklas och skapa dig en karriär inom motorbranschen så din nyfikenhet tillsammans med resultatfokus kommer väl till pass här!

Vi erbjuder dig
– En karriärmöjlighet utöver det vanliga
– En del av en framgångsrik säljsatsning
– Möjlighet att jobba med världens största bilmärke
– Högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång

 

Anställningen hos oss på Europeiska Motor är tillsvidare på heltid och placering är på vår anläggning i Gävle.
Varmt välkommen med din ansökan där du beskriver hur du skapat goda säljresultat tidigare samt vad du kan göra för att bidra till nya affärer hos oss!

Ersättning enligt överenskommelse

Är du intresserad av tjänsten skicka ansökan till säljchef Anders Konnskog på mejl: [email protected] och slå gärna en signal om du har frågor 026-107 249.

 

Välkommen med din ansökan!

Inga lediga tjänster för närvarande! Välkommen att göra en spontanansökan längre ner.

Spontanansökan

[]
1 Step 1
Spontanansökan
Titel på tjänst
Förnamn
Efternamnyour full name
Bifoga CV och personligt brevBifoga CV och personligt brev
Bifoga CV och personligt brev
Previous
Next

 

För mer information kontakta Eva Löfbom, telefon 08-585 620 34, eller skriv till [email protected]