Jobba hos Europeiska Motor

Europeiska Motor AB är idag en av Sveriges största återförsäljare av Toyota. Vi är belägna i norra Stockholm där vi har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad och Gävle. På Lidingövägen i Stockholm har vi dessutom en fullserviceverkstad.

Nedan listas eventuella lediga tjänster. Du kan även göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

 

 

kop-en-toyota-555x249_tcm-3016-211003

Skadetekniker

 

Nu söker vi en erfaren skadetekniker till vår anläggning i Gävle.

 

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ingå i ett team av duktiga skadetekniker. Som skadetekniker utför du stora och små arbeten där vi tar hand om hela skadeprocessen. Du kommer att utföra arbeten i riktbänk, mekaniska arbeten, montering och demonteringsjobb. Till din hjälp har du moderna och etablerade mät- och riktsystem. Du förväntas ta ansvar för att du dokumenterar ditt utförda arbete väl och beställer delar så din kollega snabbt och effektivt kan fortsätta ditt påbörjade arbete.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är kommunikativ och som vill dela med sig av dina kunskaper och lära och utvecklas av andra.

 

Vi erbjuder dig

Bra personalförmåner. Du kommer som skadetekniker att löpande utbildas i våra produkter samt i den senaste verktygstekniken. Europeiska Motor är en arbetsplats med högt till tak där din röst blir hörd och med Toyota får du möjligheten att arbeta med ett av världens starkaste varumärken.

 

– Arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen

– En arbetsplats med högt i tak och bra kollegor

– Att jobba på en auktoriserad fullserviceanläggning som har verkstad samt försäljning av bilar och tillbehör

 

Skicka ansökan till ansvarig Jan Granström på mejl: [email protected] (telefon: 026-107 258) eller Servicemarknadschef Mikael Fornell på mejl: mikael.fornell@europeiskamotor.se (telefon 08-585 620 26). Ring gärna om du har frågor.

 

Välkommen med din ansökan!

 

För närvarande har vi inga lediga tjänster. Skicka gärna en spontanansökan till oss och märk den med tjänsten du är intresserad av.

[]
1 Step 1
Spontanansökan
Titel på tjänst
Förnamn
Efternamnyour full name
Bifoga CV och personligt brevBifoga CV och personligt brev
Bifoga CV och personligt brev
Previous
Next

 

För mer information kontakta Eva Löfbom, telefon 08-585 620 34, eller skriv till [email protected]