DRIVE UNPLUGGED

Toyota C-HR Neon Lime

Tävlingsvillkor

Tävlingsperiod: 17 juni – 1 september, 2019.

Tävlanden måste vara minst 18 år och inneha körkort. Fem vinnare dras och dessa vinner två biljetter vardera till en exklusiv spelning arrangerad av Spotify i höst samt en hotellövernattning i dubbelrum i Stockholm.

Vinnarna dras slumpvis och kontaktas på telefon den 2 september 2019. Tre försök görs, sedan går turen vidare till någon annan.

Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Anställda eller representanter för Toyota Sweden AB, The&Partnership, återförsäljare, Spotify eller deras familjer får ej medverka.


* Vid blandad körning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t o m 30 sept 2019. Miljöklass Euro 6.2.

** Grundavgift fordonsskatt på 360 kr tillkommer. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilen på bilden kan vara extrautrustad med tillval som inte finns i Sverige.

Vinn biljetter till en exklusiv spelning, arrangerad av Spotify, i höst.

 

Flex Privatleasing från 4.095 kr/mån.*

 

Från den iögonfallande designen till det unika ljudet med det skräddarsydda JBL-systemet, är Toyota C-HR Neon Lime både en njutbar körupplevelse och något alldeles extra för alla dina sinnen. Men det är inte allt – du får dessutom en hel rad med tillbehör från JBL så du kan ta med dig det unika ljudet även när du lämnar bilen. Eller vad sägs om exempelvis trådlösa hörlurar, en portabel högtalare? För att nämna några.

 

 

 

Vinn biljetter till en exklusiv spelning

Vinn biljetter till en exklusiv spelning, arrangerad av Spotify, i höst.

 

Kom in till oss för att registrera dig i tävlingen – så har du chansen att vinna exklusiva biljetter och en hotellövernattning i Stockholm.

Köper du dessutom en Toyota C-HR Neon Lime så får du ett unikt paket med JBL-produkter på köpet, som bland annat innehåller hörlurar och en portabel högtalare.

Boka en provkörning med elhybrid – helt unplugged.

 

Läs mer om Toyota C-HR Neon Lime här nedan och skapa sedan din unika DRIVE UNPLUGGED-spellista här.

 

Tävlingsvillkoren hittar du här.

 

 

Toyota C-HR Neon Lime

Toyota C-HR Neon Lime kommer som elhybrid och har en låg bränsleförbrukning på 3,8l/100km* och en fordonsskatt från 0 kr**.

 

Flex Privatleasing från 4.095 kr/mån*.
0 kr i kontantinsats • Service ingår • Fast månadskostnad

 

Exempel på utrustning

• Mattsvarta 18” aluminiumfälgar
• Svart skinn/Alcantara-klädsel
• Eluppvärmd ratt
• Toyota Safety Sense
• Navigation
• Smart Entry & Smart Start
• JBL Endurance DIVE-hörlurar
• JBL TUNE 600-hörlurar
• JBL Pulse 3-högtalare

 

 

Vill du veta mer om Toyota C-HR Neon Lime? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Intresseanmälan

 

En upplysande stil och design

Med en vågad crossover-design och breda uttryck är Toyota C-HR redan något som drar blickarna till sig. Och med Neon Lime-kulören är den ännu svårare att missa. Med sin bi-tone-lackering i metallic, kontrasterande svart tak, backspeglar och grill tillsammans med 18″ mattsvarta aluminium-fälgar, LED-strålkastare och sin karaktäristiska bakdel ger den än en mer distinkt framtoning.

 

Högtgående lyx

Öppna dörren och kliv in till ett varmt och högkvalitativt välkomnande. Med bland annat svart skinn/Alcantara-klädsel, eluppvärmd ratt och Toyota Safety Sense med dess avancerade säkerhetssystem för förarassistans på en helt ny nivå.

 

Sömlös självladdande elhybrid

Toyota C-HR Neon Lime drivs av vår välutvecklade och självladdande elhybriddrivlina. Den effektiva 1,8-litersmotorn driver tillsammans med elmotorn fram bilen med svårlsagen bränsleeffektivitet, låga C02-värden och en responsiv körning. Du kan köra på upp till 50% ren el när du exempelvis kör i stan.

 

Skräddarsydd kraft

För att skapa det mest ultimata ljudet i klassen, behövde Toyota C-HR Neon Lime och dess skräddarsydda ljudsystem från JBL något alldeles extra. Därför innehåller det en 8-kanals, 576-watt stereoförstärkare och 9 högtalare.

 

Renare ljud

Toyota C-HR Neon Lime har så kallade “horn tweeters”, för att skapa ett renare och skarpare ljud i hela kupén, och matcha perfekt i inredningen.

 

Ljud med perfekt precision

Två stycken separata wide dispersion och två subwoofers är monterade i främre delen av kupén, medan den bakre delen innehåller två huvudhögtalare och en 19 cm subwoofer placerad i ett specialanpassat fack. Tillsammans skapar det en konserthallsliknande upplevelse.

En 360-gradig ljudupplevelse

 

När du köper en Toyota C-HR Neon Lime får du en rad utvalda premiumprodukter från JBL, tillsammans med ett 6-månaders abonnemang på Deezer helt utan extra kostnad. Så du kan ta med dig det unika ljudet även när du måste lämna bilen.

 

JBL Endurance DIVE hörlurar
JBL Endurance DIVE hörlurarTrådlösa sporthörlurar med inbyggd MP3-spelare.
JBL TUNE 600 hörlurar
JBL TUNE 600 hörlurarTrådlösa och aktivt brusreducerande hörlurar.
/
JBL Pulse 3 högtalarePortabel, vattentät Bluetooth-högtalare med 360-graders ljud.
Medlemskap i JBL VIP Club
Medlemskap i JBL VIP ClubHåll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och få exklusiva erbjudanden från JBL.
6 månaders prenumeration med Deezer
6 månaders prenumeration med DeezerLyssna på din favoritmusik. Var du vill, när du vill.

Relaterade kampanjer

 Toyota Corolla.

Toyota Corolla.

Prisexempel:
Flex Privatleasing från 2.595 kr/mån.
Flex Billån från 1.664 kr/mån.

Kampanjpris fr. 194.900 kr
Ord. pris fr. 208.900 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.09.01

 Toyota Corolla Touring Sports.

Toyota Corolla Touring Sports.

Prisexempel: 
Flex Privatleasing från 2.795 kr/mån. 
Flex Billån från 1.753 kr/mån.

Kampanjpris fr. 204.900 kr
Ord. pris fr. 218.900 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.09.01

Toyota C-HR. Designad körglädje!

Toyota C-HR. Designad körglädje!

Med sin crossover-design, är som gjord för dig med en aktiv livsstil. Väljer du att köra en C-HR Elhybrid får du en bil som så väl sportig, bekväm, tyst och utsläppssnål.

JUST NU: 224.900 kr!
C-HR 1.8 Elhybrid Active fr. 247.400 kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019.09.30