Toyota PROACE CITY VERSO

Erbjudande

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 7,1 l/100 km och 158 g/km. Finansiering via Toyota Financial Services: Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (jan-2021), 30% kontant/inbyte , 38% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektiv ränta 4,61%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t o m 31 mars 2021. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter. Miljöklass Euro 6. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

Nya PROACE CITY VERSO

Utformad för att imponera.

Med plats för upp till sju vuxna – det finns plats för alla. Smarta förvaringslösningar tar hand om livets alla väsentligheter. Med hög komfort och de senaste multimediafunktionerna blir resan ett nöje.

 

Nya PROACE CITY VERSO prisexempel:

PROACE CITY VERSO 1,2 Turbo Active

Pris från  264.900 kr (ord. pris från 289.900 kr).

Flex Privatleasing: från 5.232 kr/mån
Flex Billån: från 2.691 kr/mån

Bränsleförbrukning, blandad körning: från 7,1 l/100 km

CO2-utsläpp, blandad körning: från 158 g/km

 

[]
1 Step 1
Boka provkörning
Önskat provkörningsdatum
Tid
Namn
Telefonnummer
Previous
Next

Kund till 100%

Koldioxidkompensering

Om du köper en ny Toyota bjuder vi på kompensering för bilens CO2-utsläpp under första året. Tecknar du ett serviceavtal ingår koldioxidkompensering under hela avtalsperioden.

Personlig Servicelampa

– automatisk inkallning till service och fri lånebil. Glöm påminnelser, anteckningar och kalendrar! Låt oss på Europeiska Motor ha koll på din Toyota istället.

Stolt Sponsor

Vi är måna om våra kunder och som ett led i vår kundvård lottar vi ut 2 stycken logebiljetter till varje hemmamatch som Brynäs har. Det enda du behöver göra är att äga en Toyota och anmäla dig till tävlingen!