Offertförfrågan

 

Vi på Europeiska Motor gillar att gå den extra milen för våra företagskunder och vi är dedikerade till att kontinuerligt förbättra servicen och erbjuda den bästa lösningen för dig som företagskund. Vi förstår ditt behov som företag och vi vill därför undvika en komplex process genom att göra valet av bil smidigare för dig och ditt företag. Nu kan du som tjänstebilsförare välja vilken bil du är intresserad av och motta en offert direkt som är baserad på dina önskemål av tjänstebil. Oavsett om ni i dagsläget har ett ramavtal med oss eller inte så kan ni fylla i nedanstående uppgifter för en offertförfrågan som skickas till dig digitalt inom tre dagar.

För att kunna ge dig det bästa förslaget på offert behöver du vara så specifik som möjligt i dina önskemål kring utrustningsnivå och tilläggspaket. En av våra säljare ser över dina önskemål och kommer sedan att skicka dig ett förslag på prisoffert inom några dagar.

Behöver du konsultera eller rådfråga någon av våra säljare är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi lyssnar till dina frågor och hjälper dig gärna i valet av tjänstebil. Fyll i fältet nedan så kontaktar vi dig så fort vi får möjlighet.

 

[]
1 Step 1
Offertförfrågan
Företag
Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
Utrustningspaket
Övrigt
0 /
Previous
Next