TOYOTA FÖRBESIKTNING

Boka förbesiktning

Toyota besiktning

När din bil är tre år gammal ska den besiktas för första gången. Andra besiktningen sker när bilen är fem år, därefter en gång om året. Du får en kallelse från Svensk Bilprovning när det är dags.

Anledningen till att bilar besiktas är bland annat för att kontrollera att de är trafiksäkra och att de inte släpper ut för mycket skadliga avgaser. Det finns mycket du kan göra inför besiktningen för att vara förberedd och se till att bilen är i gott skick. Vi på Europeiska Motor erbjuder en förbesiktning som kan bespara dig både pengar och besvär.

Förbesiktning

Vi hjälper dig att se till att din bil är i gott skick inför besiktningen, så att du slipper den kostnad och det besvär en ombesiktning innebär.

På Europeiska Motor gör vi en förbesiktning av din bil för att se till att den är i gott skick inför Svensk Bilprovnings besiktning. Upptäcker vi något som behöver åtgärdas på din bil vid förbesiktningen kan vi hjälpa dig med det så att du slipper det besvär och den kostnad en ombesiktning innebär. Förbesiktningen är gratis!

OBS! Svensk Bilprovning utför sedan hösten 2009 ett nytt moment under besiktningen: en elektronisk miljökontroll där man läser av fel som påverkar bilens utsläpp. Om något fel upptäcks krävs åtgärd och ombesiktning. Även den här sortens fel kan vi upptäcka under förbesiktningen.